Kakel och plattsättning

Kakel och plattsättning är två områden som ligger väldigt nära varandra och vi kan erbjuda dig helhetslösningar inom området. Vi kan också hjälpa till att mura och putsa för att skapa det rum som du önskar. Plattsättning i badrum och kakelsättning i kök, du bestämmer material och vi ser till att arbetet blir utfört på bästa sätt. Lång erfarenhet, stor passion och noggrannhet skapar ett bra resultat varje gång.

Fackmannamässigt utfört badrum

Söker du en plattsättare i Umeå har du hittat rätt, på Smetanas Måleri är du i trygga händer under hela processen. Plattsättaren ser också till att underarbetet i våtutrymmen utförs på rätt sätt för att säkerställa att ingen fukt kan tränga vidare in i golv eller våtutrymmen utifrån de branschkrav som finns.

Låt din plattsättare i Umeå hjälpa dig

Ett badrum med kakel och klinkers ger en lyxig känsla och det fortsätter att se nytt ut år efter år. Det är dessutom lätt att hålla rent genom att bara torka med en trasa, vilket gör att de fungerar lika bra på golvet som på väggarna. I köket är det populärt att använda ovanför exempelvis diskbänken då kakelsättning är snyggt, står emot stänk på ett bra sätt och lätt att hålla rent.

Kakel och klinker finns i alla typer av färger och mönster att välja mellan. Vi utför all typ av kakel, klinker och plattsättning i våtrum och övriga rum oavsett om det är nybyggnation eller renovering av en äldre byggnad. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på arbete med kakel- och plattsättning.

Rutmönstrat kakel i kök

Kakel

Om du har beslutat dig för att renovera ditt kök eller badrum så tycker vi att stilen i första hand bör utformas utifrån dina behov och din personliga smak. Värt att nämna är att varje arbete som utförs i ett hus eller lägenhet också ska fungera för nästa ägare, därför bör tidlösa och klassiska färgval av kakel och klinker inte underskattas. Önskar man en färgstarkare profil så kan man utan problem arbeta med flera accentfärger på de delar av inredningen och möblemanget som inte är fast installerade.

Att köpa och underhålla en bostad idag är dyrt och för att få ett så optimalt och hållbart resultat som möjligt så förespråkar vi valet av kvalitetsplattor från etablerade leverantörer. Detta eftersom glaseringar och vinklar håller en genomgående hög klass.