Måleri inomhus

Inomhus finns det många ytor som är målade – trappa, lister, tak och mycket mer. Vi hjälper till med all typ av målning inomhus. Det kan vara takmålning, att måla furutrappa eller måla om väggar. Alla ytor inomhus som är omålade eller behöver målas om tar vi hand om.

Färgval inför målning inomhus

I tre generationer har vi utfört måleri med stor passion och noggrannhet. Vi utför all typ av inomhusmålning och kan hjälpa till med rådgivning då det kommer till kulörer, färgtyp och glans. Färg kan upplevas annorlunda när den väl kommer upp på väggen beroende på hur ljuset i rummet faller, därför är det alltid en bra idé att provmåla lite om du står och väljer mellan två eller fler färger för att se hur de blir hemma hos dig.

Beroende på vad som ska målas finns det  olika rekommendationer gällande glansgrad som finns i en graderad skala där 2 är helmatt och 90 högblank. Vi har lång erfarenhet inom området och hjälper dig med rätt val. I exempelvis vardagsrum är det vanligaste att måla väggar med glans 7 som gör det möjligt att fukta med en trasa och i kök glans 20 som tål rengöring och inte är känsligt för fukt.

I ett hem finns det många detaljer som är målade. Slitna lister är väldigt tråkigt, anlita för målning av lister och upptäck vilken stor skillnad det gör för helhetsintrycket. Behöver du hjälp med måleri inomhus finns vi på Smetanas Måleri här för att leverera ett fantastiskt resultat.