Tjänster

Går du i tankar att anlita målare eller tapetserare har du hittat rätt. Vi är ett litet företag med mycket känsla. Vi utför varje moment med stor noggrannhet för ett perfekt slutresultat varje gång. De tjänster vi kan hjälpa till med är:

Det spelar inte någon roll om det är ett nybyggt hus eller ett äldre som behöver fräschas upp, vi hjälper till i alla typer av fastigheter. När du väljer att anlita oss arbetar vi alltid utifrån ärlighet. Med ärlighet menar vi allt då det kommer till tid, kostnad och omfattning på arbetet vid all målning, tapetsering, kakel och plattsättning samt totalentreprenad.

Vi utför tjänster åt både privatpersoner och företag, samt både små och stora jobb. Många år i branschen har gett oss en gedigen erfarenhet, kunskap och väldigt många nöjda kunder. Låt oss som är proffs hjälpa dig med det vi är bra på vilket är att skapa fantastiska resultat varje gång. Ny färg och tapet på väggarna kan lyfta vilket rum som helst till nya nivåer och vi finns här för att hjälpa dig och skapa en wow-känsla.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert om du vill anlita en målare eller tapetserare.

Planerar du att måla om, bygga ut eller renovera?

Microcement

Behöver du hjälp med att applicera microcement i badrum, kök eller på andra ytor i hemmet eller på företaget? Tveka inte att kontakta oss! Vi skapar skräddarsydda lösningar efter dina specifika behov och förutsättningar och garanterar professionell applicering av erfarna hantverkare.

Microcement på duschvägg.

Microcementmaterial.

Måleri

Vi utför alla slags måleriarbeten. Inomhus tar vi oss an väggar, tak, lister, fönster och fönsterfoder som är i behov av spackling och målning. Utomhus målar vi allt från stora industribyggnader till små lekstugor – inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Tapetsering

Vi utför alla slags tapetseringsarbeten. Från att tapetsera om en vägg till en hall eller sovrum. Tveka inte att be oss om råd!

Totalentreprenad

Vi tar gärna på oss totalentreprenader såväl invändigt som utvändigt och har efter många år samlat på oss erfarenheter om hur ett arbete bör organiseras i sin helhet. Det vi gör bäst tar vi själva hand om och det vi inte kan utföra kontrakterar vi ut till underentreprenörer som vi upplever har lika höga krav på beständighet som oss själva.