Måleri i Umeå med omnejd

Smetanas Måleri utför alla typer av måleriuppdrag både inom- och utomhus. Utomhus utför vi projekt under sommarhalvåret då vädret tillåter som fasad, runt fönster, dörrar och andra detaljer på ditt hus. Inomhus målar vi året runt och allt mellan golv och tak, trappa och väggar. Vi har erfarenhet av att måla vid renovering, nybyggnation samt ommålning av alla typer av ytskikt. Genom att ha byggt upp erfarenhet under många år vet vi hur olika ytskikt ska angripas på bästa sätt samt vilket material som ska användas för det bästa resultatet varje gång.

Målade ytor har en tendens att blekna och slits med åren och behöva målas om på nytt. Ytor som är nymålade ser mycket mer vårdat och snygga ut jämförelse med flagnad färg, men färgen har också en skyddande effekt. Det minskar risken att trä blir angripet av exempelvis väta och svamp. Vi hjälper dig att ta hand om och måla önskade ytor så att de både ser bra ut och fortsätter att skydda under åren som kommer.

Du vet väl om att med ROT-avdraget får du en skattereduktion på 30 % på arbetskostnaden vid målning och tapetsering upp till 50 000 kr per år och person?

Planerar du att måla om, bygga ut eller renovera?