Tapetsering Umeå

Professionell tapetsering i Umeå med Smetanas Måleri

Vi på Smetanas Måleri är din professionella partner för tapetsering i Umeå med omnejd. Oavsett om det handlar om att tapetsera nybyggda rum eller förnya befintliga väggar med tidigare målning eller tapetsering, kan du lita på vår noggrannhet och vår förmåga att leverera kvalitativa resultat varje gång. Med vår omfattande erfarenhet inom branschen gör vi din tapetseringsupplevelse så smidig som möjligt.

Våra tapetseringstjänster

På Smetanas Måleri erbjuder vi ett stort utbud av tapetseringstjänster för att möta alla dina behov och önskemål. Våra tjänster inkluderar:

  • Tapetsering av väggar: Oavsett om du vill skapa en modern och elegant atmosfär eller ett lekfullt och färgglatt rum, kan våra skickliga målare förverkliga din vision. Vi hanterar allt från förberedelse av ytan till noggrann applicering för ett felfritt resultat.
  • Tapetsering av tak: Ett vackert tapetserat tak kan verkligen höja rummets estetiska kvalitet. Vi erbjuder professionell tapetsering av tak med olika mönster och texturer för att skapa en unik och inbjudande känsla i ditt rum.
  • Tapetsering av andra ytor: Behöver du tapetsera en specifik yta som en bardisk, en garderobsdörr eller en accentvägg? Vi kan hjälpa dig att förvandla alla slags ytor med våra skickliga tapetseringstjänster.

Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert som passar dina specifika behov och önskemål!

Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Oavsett vilken typ av tapetsering du behöver, kan du lita på oss för professionellt utförande och enastående resultat. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och tapetserar med alla typer av tapet, oavsett om det är en klassisk papperstapet eller en non-woven tapet. Du väljer den tapet som passar bäst för dig för att skapa den perfekta stilen för ditt hem eller företag. Tveka inte att kontakta oss om du behöver rådgivning kring vilka tapeter som matchar dina behov och din personliga smak bäst.

Små eller stora projekt – vi är här för dig

Vare sig det handlar om ett litet rum i ditt hem eller en större kommersiell lokal, kan vi på Smetanas Måleri hjälpa dig med tapetsering i Umeå. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Umeå med omnejd med våra skräddarsydda tapetseringstjänster.

Växtmönstrad blå och grön tapet i sovrum.

Olika val av tapeter och mönster.

Medaljongtapet och tapetsering i sovrum i Umeå.

Skapa unika rum med tapeter

Tapeter erbjuder en mångfald av val när det gäller färg, mönster och struktur, och vi uppmuntrar dig att våga vara kreativ när det gäller val av tapeter. Oavsett om du tycker det är dekorativt med stormönstrade, lekfulla eller enfärgade tapeter så garanterar vi att ditt rum kommer få ett helt nytt djup med tapetserade väggar. Varför inte prova att tapetsera två fondväggar för att ge rummet en unik karaktär? Tack vare att de flesta tapeter idag är kant-i-kant så behövs det minimalt med spackling vid en eventuell omtapetsering och ger dig som kund möjlighet att hänga med i de senaste trenderna.

Vi hjälper dig med tapetsering i Umeå

När det är dags att förnya väggarna i ditt hem eller företag är vi det självklara valet för tapetsering i Umeå. Våra erfarna och skickliga målare i Umeå hjälper dig genom hela processen, från tapetval till färdig tapetsering på dina väggar. Med vår omfattande erfarenhet och högkvalitativa kompetens kan du vara trygg i att dina valda tapeter kommer att appliceras perfekt på dina väggar och ge dina rum nytt liv och karaktär. Kontakta oss idag för att fräscha upp dina väggar!

Letar du efter tapetsering i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss! Ta första steget mot att förvandla dina väggar med Smetanas Måleri. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet med våra professionella tapetseringstjänster i Umeå.

Vanliga frågor och svar om tapetsering Umeå

Vi erbjuder ett brett utbud av tapetseringstjänster som tapetsering av väggar, tapetsering av tak och andra ytor. Kontakta oss för en skräddarsydd offert för dina specifika behov och önskemål!

Absolut. Vi erbjuder tjänster för att ta bort befintlig tapet innan vi sätter upp den nya, och vi ser till att ytan är väl förberedd för en jämn och professionell installation av den nya tapeten.

Innan vi påbörjar tapetseringen rekommenderar vi att du flyttar eventuella möbler och täcker föremål som inte kan flyttas.

För att uppnå bästa möjliga resultat vid tapetsering är det viktigt att väggen är helt jämn innan du börjar själva tapetseringsprocessen. Transparensen i tapeten varierar beroende på tjockleken, men i de flesta fall kommer små skarvar och ojämnheter att synas.

Inled tapetseringen vid ett fönster eller en dörr. Se till att den första våden sitter helt rakt genom att använda ett lod eller vattenpass. Applicera tapetlim på väggen i en bredd motsvarande cirka 2 våder (ungefär 1 meter). Använd en pensel vid kanter och lister.

Spackling innan tapetsering är generellt rekommenderat för att säkerställa en jämn och slät yta. Spackling hjälper till att täcka eventuella ojämnheter, sprickor eller hål i väggen, vilket resulterar i en bättre yta för tapetsering. En jämn yta gör att tapeten fäster bättre och ger ett mer estetiskt tilltalande resultat. Inled genom att jämna ut eventuella ojämnheter genom att spackla, slipa och måla väggen så att den blir helt slät inför tapetseringen.

Vissa tapetleverantörer rekommenderar att ytan först målas med en nyans liknande tapeten för att minska risken för att den målade ytan ska synas genom tapeten.

Innan du påbörjar tapetseringen över den gamla tapeten är det nödvändigt att slipa bort alla ojämnheter. Efter att väggytan är jämn penslar du den med vatten för att låta den befintliga tapeten absorbera vätskan. Utfallet av detta steg kan variera – antingen förblir tapeten jämn eller så kan det uppstå bubblor.

Tiden det tar för att tapetsera ett rum varierar beroende på rummets storlek, komplexitet och val av tapet. Vi ger dig en uppskattning av tidsramen under offertprocessen och håller dig informerad om framstegen under arbetets gång.

Kostnaden för tapetsering och tapetsera ett rum varierar beroende på olika faktorer såsom storleken på rummet och vilka tapeter du väljer. Hos oss på Smetanas Måleri erbjuder vi alltid en gratis offert så att du får en klar bild av vad du kan förvänta dig kostnadsmässigt.

Vi står bakom vårt arbete och erbjuder självklart garanti för vårt tapetseringsarbete. Om du upplever några problem efter avslutat projekt fixar vi självklart till det. Vårt mål är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med avslutat tapetseringsarbete!

För att få hjälp med tapetsering i Umeå är du varmt välkommen att kontakta oss på 070-631 55 26 eller info@smetanasmaleri.se. Vi ser framemot att höra från dig!