Tapetsering

Tapeter skapar en mängd möjligheter då det kommer val av färg, mönster och strukturer. Att använda tapet i ett rum istället för att måla kan skapa otroligt vackra och harmoniska väggar. Smetanas Måleri är tapetserare i Umeå som hjälper dig att tapetsera i nybyggnationer eller tapetsera om i hem där rummets väggar redan är målade eller har tapet sedan tidigare. Vi tapetserar med alla typer av tapet oavsett om det är en klassisk papperstapet eller en non-woven tapet, du väljer den tapet som du gillar bäst. Tapetsering utförs i Umeå med omnejd och vi arbetar alltid med stor noggrannhet och att leverera ett bra resultat tack vare lång erfarenhet inom området.

Grundarbetet är viktigt vid tapetsering

Vid tapetsering är det alltid viktigt att göra ett bra grundarbete, annars kan kanter och andra ojämnheter synas genom tapeten och störa helhetsintrycket. Du behöver inte själv ägna dig åt något grundarbete, vi tar hand om det åt dig. Det kan vara gammal tapet som ska bort och ytor som behöver spacklas för att det ska bli riktigt bra. Många som provar tapetsera själv upplever att det är svårt att få till bra hörn, att mönsterpassa en tapet på rätt sätt och få en jämn yta utan några luftbubblor under. Det finns ingen anledning att nöja sig med ett dåligt resultat, som tapetserare i Umeå hjälper vi gärna till.

Vi tar både små och stora uppdrag från både privatpersoner och företag i form av tapetsering. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på vad priset på tapetsering skulle landa på.

Växtmönstrad blå och grön tapet i sovrum

Medaljongtapet i sovrum

Vi hjälper dig med tapeter i Umeå

Vårt tips är att våga ta ut svängarna när det kommer till val av tapet. Oavsett om du tycker det är dekorativt med stormönstrade, lekfulla eller enfärgade tapeter så garanterar vi att ditt rum kommer få ett helt nytt djup. Tänk gärna lite utöver det vanliga och satsa på att tapetsera två fondväggar istället för en – för att ge rummen sin alldeles egna karaktär.

Eftersom de flesta tapeter idag sätts kant i kant så behövs det minimalt med spackling vid en eventuell omtapetsering och det ger dig som kund möjlighet att hänga med i de senaste trenderna.