Affärsidé

Smetana är ett litet företag som alltid tar stort ansvar för varje penseldrag och arbetsmoment – oavsett var vi befinner oss. Beständighet driver oss i sättet vi arbetar på, i vår relation med dig som kund och när det kommer till slutresultatet av vårt arbete.

Vi hoppas såklart alltid att du ska känna samma tillfredsställelse och glädje som vi när du stryker handen över ett arbete som vi utfört. Om beständighet är målet för vår verksamhet så behöver man även prata om begrepp som hederlighet, noggrannhet och ärlighet.

Noggrannhet när det kommer till förväntat resultat. Ärlighet när det kommer till tid, kostnad och omfattning. Men även om du som kund till oss inte skulle känna dig helt nöjd – vi är alltid mottagliga för era tankar och funderingar kring vårt arbete.

Vår affärsidé

Vår affärsidé innebär att vi på Smetanas Måleri – med stor kärlek till arbete, hederlighet och beständighet – ska leverera hantverkstjänster av yppersta kvalitét till såväl företag som privatpersoner.

Trygghetsgaranti

Det är viktigt för oss på Smetana att du som kund ska bli riktigt nöjd och känna dig helt trygg med våra tjänster. Därför har vi skapat Smetanas trygghetsgaranti som vi lämnar på alla våra utförda jobb. Trygghetsgarantin innebär att eventuella fel och brister alltid blir åtgärdade omgående – kostnadsfritt.

Mjuk blå vägg i vardagsrum