Sponsringsfilosofi

Vi är sparsamma med sponsring – inte för att vi inte vill hjälpa till – utan för att vi känner att vi verkligen vill göra skillnad. Vi vill ha långsiktiga relationer och går sällan in i enstaka samarbeten. Normalt sätt väljer vi att arbeta med ett åtagande åt gången och arbetar därför troligtvis redan med någon. Men, om du som söker vill inleda en långsiktig och professionell relation och dessutom har ett syfte som uppfyller vårt behov av att verkligen göra skillnad – hör av dig.

Gör så här:

Skicka ett mail – största delen av dagen befinner vi oss ute på jobb och har därför ingen möjlighet att ha ett konstruktivt samtal.

I mailet ser vi gärna att du tydligt beskriver vad du/ni behöver hjälp med, syftet med er verksamhet, värdegrund/filosofi samt vilket typ av åtagande ni önskar från just oss. Bifoga också underlag rörande er verksamhets ekonomiska förutsättningar och hur pengarna är tänkt att användas.

Vi vill också vara tydliga med att våra intressen i första hand handlar om att stötta lokala verksamheter, organisationer eller föreningar. Våra sponsringsrelationer är viktiga för oss och därför vill vi gärna att huvudmannen finns i vår närhet. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt alla typer av förfrågningar rörande rikstäckande organisationer samt förfrågningar av engångskaraktär.