Smetanas Hjältar

Vi vet att det ibland är svårt att få ihop livspusslet och vi har de senaste åren med Smetanas Hjältar fått ta del av oerhört rörande historier och fått träffa så mång fina människor med hjärtat på rätta stället. Vi är därför väldigt glada över att även i år kunna erbjuda något extra till en vinnare som sällan sätter sig själv i första rummet.

I samarbete med MIO, Happy Homes, BL-interiör, Houme och Ohlssons Tyger kommer vi i år att utföra en helrenovering av ett sovrum åt en riktig vardagshjälte som förtjänar en egen oas i hemmet.

Är du den, eller känner du någon, som alltid prioriterar andras välmående före egna behov? Vi vill ge något tillbaka till någon som alltid gör allt för alla andra och som mer sällan unnar sig själv något extra.

Stämmer denna beskrivning in på dig eller någon du känner?

Allt du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret här nedan. Ansökningen är öppen t. o. m. 26/4. En vinnare kommer därefter att utses av en jury bestående av medarbetare på Smetanas Måleri.

Vi ser fram emot din ansökan!

    Vem vill du nominera?*

    Boendeform för nominerad*

    Bilder på sovrummet idag

    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.: